طرز تهیه جوجه چینی ترد و پفکی با تمام فوت‌وفن‌ها
طرز تهیه جوجه چینی ترد و پفکی با تمام فوت‌وفن‌ها

جوجه چینی یک غذای خوشمزه و ساده است. این غذا در واقع مرغ با روکش خمیر بنیه یا تمپورا است که بعد از سرخ شدن، حسی ترد و جذاب زیر دندان دارد. روش پخت این غذا بسیار آسان است و در زمان کمی آماده می‌شود و انتخاب خوبی برای وعده‌های غذایی سبک مثل شام است. با ما در این در این ویدیو از سری آموزش‌های آموزش‌های آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ همراه باشید تا طرز تهیه جوجه چینی را با تمام نکات آن به شما آموزش دهیم.


 

مواد لازم

  • سینه‌ی مرغ بدون استخوان: ۲ عدد یا ۵۰۰ گرم فیله‌ی مرغ
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • آرد شیرینی‌پزی: ۱ پیمانه
  • نشاسته‌ی ذرت: ۱ قاشق غذاخوری (دلخواه)
  • دلستر کلاسیک: نصف پیمانه
  • سس خردل دیژان: ۲ قاشق چای‌خوری
  • پودر آویشن: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پاپریکا دودی: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر سیر و پیاز: هر کدام ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان دلخواه
  • بکینگ پودر: یک دوم قاشق چای‌خوری

زمان آماده سازی: ۳۰ دقیقه

مواد اولیه مناسب برای: ۲ نفر

 

طرز تهیه جوجه چینی

  • در ایتدا برای مزه‌دار کردن مرغ‌ها، ۲ عدد سینه‌ی مرغ بدون استخوان را به صورت نوارهای نه خیلی ضخیم، برش دهید. ۱ قاشق چای‌خوردی خردل دیژان (اگر یک خردل ملایم بود، ۱ قاشق غذاخوری خردل استفاده کنید)، کمی نمک، مقداری فلفل سیاه، ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکای دودی را به مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید.
  • روی ظرف حاوی مرغ‌ها را بپوشانید و به مدت یک ساعت به آن استراحت دهید.
  • برای درست کردن خمیر بنیه یا تمپورا، ۱ عدد تخم‌مرغ را درون ظرف بریزید و مقداری نمک و فلفل سیاه، ۱ قاشق چای‌خوری پودر پیاز، ۱ قاشق چای‌خوری پودر سیر، یک دوم قاشق چای‌خوری پودر آویشن، ۱ قاشق چای‌خوری پاپریکای دودی (یا ادویه‌ی لازانیا)، ۱ قاشق چای‌خوری خردل دیژان (اگر یک خردل ملایم بود، ۱ قاشق غذاخوری خردل استفاده کنید) را به آن اضافه کرده و همه را به کمک هم‌زن دستی مخلوط می‌کنید تا کاملا تخم‌مرغ یکدست شود.
  • نصف پیمانه دلستر کلاسیک را به تخم‌مرغ اضافه کنید و مخلوط کنید. ۱ پیمانه آرد شیرینی‌پزی را روی مواد الک کنید و سپس ۱ قاشق غذاخوری نشاسته‌ی ذرت نیز به همراه یک دوم قاشق چای‌خوری بکینگ پودر، به مواد اضافه کنید و همه‌ی مواد را مخلوط کنید.
  • غلظت مایه‌ی خمیر خیلی مهم است. مایه‌ی خمیر نه باید خیلی شل و نه خیلی سفت باشد. مایه‌ی خمیر باید حالت چسبندگی داشته باشد. اگر مایه، شل بود کمی آرد شیرینی‌پزی و اگر سفت بود، کمی دلستر استفاده کنید تا غلظت مایه‌ی خمیر به مانند فیلم شود.
  • یک قابلمه کوچک حاوی روغن را روی حرارت متوسط قرار دهید تا کاملا داغ شود. زمانی که روغن کاملا داغ شد، تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را داخل خمیر تمپورا بزنید و داخل روغن داغ، سرخ کنید. دقت کنید که حرارت شعله متوسط باشد تا مرغ‌ها، مغزپخت شوند.
  • زمانی که جوجه‌ چینی‌ها کاملا طلایی شدند، از قابلمه خارج کنید و روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه‌ی آن خارج شود.
  • شما می‌توانید جوجه چینی را با سس تارتار یا سس سوییت چیلی، سرو کنید.
0 دیدگاه

برای ثبت نظر وارد حساب کاربری خود شوید